Comerciantul Comat Cluj-Napoca (CACU) concediaza 25 de angajati si desfiinteaza patru puncte de lucru, datorita scaderii vanzarilor de materiale de constructii, in contextul crizei financiare si a inrautatirii mediului macroeconomic, a anuntat firma.

Conducerea Comat Cluj a luat decizia de reducere a 25 de posturi dupa consultarea cu sindicatul societatii, pe fondul riscului crescut de neincasare a creantelor si pentru eficientizarea operatiunilor.

De asemenea, consiliul de administratie al firmei a hotarat si desfiintarea a patru puncte de lucru, din localitatile Borsa, Cojocna, Vaida Camaras si Marisel.

Comat Cluj are ca domeniu de activitate intermedierea in comertul cu materiale de constructii, iar actiunile firmei se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul CACU.

Compania are in prezent un capital social de 2,46 milioane lei, divizat in 985.733 actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Valoarea de piata a Comat se ridica la 6,85 milioane lei (1,60 milioane euro), potrivit cotatiei de 7 lei/actiune, stabilita in sedinta bursiera de marti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si