Ruxandra Luciana Brutaru a fost numitade catre ministerul Transporturilor director general al companiei TAROM, din functia pe care a ocupat-o pana in prezent de director general adjunct al companiei.

"Principalele prioritati pe care o sa le am in ceea ce priveste Tarom vor fi suplimentarea cu 30% a curselor interne, lansarea in luna februarie 2009 a unei campanii de promovare a curselor pentru care am lansat reduceri de tarife, respectiv curse care vor costa de la 50 de euro, cu toate taxele incluse", a declarat, citat de NewsIn, noul director general al Tarom.

Referitor la suplimentarea curselor interne, Ruxandra Brutaru, a spus ca va suplimenta in vara o cursa Bucuresti-Constanta, urmand a fi analizate si alte rute.

De asemenea, directorul general a mentionat ca in cele ce urmeaza se va deschide ruta Bucuresti-Lion, se vor opera zilnic curse spre Amsterdam si este in proiect suplimentarea curselor pe Germania.

Totodata, aceasta a mentionat ca TAROM se va concentra in continuare pe cresterea productivitatii si reducerea costurilor, prin implementarea unor masuri de operare "cat mai verde"


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Ce magazine sunt deschise și ce program au în centrul comercial Colosseum
Setari Cookie-uri