Strauss Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala a cafelei, are incepand din luna ianuarie un nou director de marketing, in persoana lui Razvan Mircea.
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul FMCG, Razvan Mircea (foto) a mai ocupat diferite functii in cadrul unor companii precum Vel Pitar (strategy&marketing director), Star Foods (trade marketing manager) si Carlsrom Beverages.

Mircea este absolvent al Academiei de Studii Economice, fiind licentiat in marketing si comert, si al programului de Executive MBA al ASEBUSS.

Grupul Strauss este activ pe 5 continente, un portofoliu de sute de marci si circa 11.000 de angajati. Compania ocupa pozitia a doua pe piata de cafea din Brazilia si se pozitioneaza drept una dintre primele 7 companii din lume specializate in cafea.

Compania a raportat pentru 2008 afaceri de 75,4 mil. euro (277.781.853 lei) si un pierderi de 254.862 euro (937.894 lei), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri