Oferta de calatorie “Trenurile Tineretului” este suplimentata cu inca 2 trenuri spre/dinspre litoral, care vor circula pe relatia Bucuresti - Constanta – Mangalia, potrivit CFR.
Cele doua trenuri sunt Acc 13681 Bucuresti Nord (pl.30 aprilie, 08.22) – Constanta (sos. 12.47/pl. 13.20) – Mangalia (sos. 14.51), iar pe 2 mai Acc 13684 Mangalia (pl.16.30) – Constanta (sos. 17.56/pl. 18.10) – Bucuresti Nord (sos. 22.32).

Oferta „Trenurile Tineretului” este destinata in special tinerilor si grupurilor de tineri sub 26 de ani, care vor beneficia de reduceri tarifare de 20% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren la clasa a 2-a si 25%-30% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren, la clasa a 2-a, pentru grupuri (de 10 - 50 persoane).

Tariful de rezervare a locului (2,4 lei ) se achita integral.

Biletele de calatorie pentru „Oferta de calatorie - Trenurile Tineretului” se elibereaza numai la casele de bilete ale statiilor si agentiilor de voiaj CFR. Aceasta oferta nu se aplica la tinerii/grupurile de tineri care beneficiaza deja de o alta reducere.

Oferta cuprinde 20 de trenuri accelerat si rapid ce au punct de plecare/destinatie o statie CFR de pe sectia Constanta - Mangalia: 6 trenuri nou introduse - Bucuresti Nord - Mangalia, Galati – Constanta, 6 trenuri care si-au prelungit temporar mersul pana la /de la Mangalia - Bucuresti - Mangalia, Arad – Mangalia si 8 trenuri permanente - Bucuresti - Constanta, Suceava - Constanta, Iasi - Constanta, Oradea - Constanta.

Pentru a incuraja calatoria celor care utilizeaza bicicleta pe litoral, trenurile R 12886 si R 12889 Bucuresti - Mangalia si retur vor avea avea in compunere un vagon special prevazut cu spatiu pentru transportul bicicletelor.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri