Lafarge Agregate Betoane (AGEM), una din diviziile prin care grupul francez Lafarge este prezent pe piata locala, a inregistrat o cifra de afaceri de 7,37 mil. lei in primele trei luni, in scadere cu 49,5% fata de primul trimestru al anului trecut, se arata in raportul financiar al companiei transmiei Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
“Pozitia financiara si performantele societatii au fost influentate negativ in perioada de raportare de mentinerea la cote excesiv de scazute a cererii materialelor de constructii in general si a agregatelor si betoanelor, in special, determinate de continuarea scaderii volumului lucrarilor de constructii, in contextual prelungirii crizei economice generale”, noteaza sursa citata.

Veniturile companiei au scazut de peste doua ori in primul trimestru din 2010, la 9,1 mil. lei, de la 20,2 mil. lei. De asemenea, cheltuielile totale s-au ridicat la 18,8 mil. lei, in scadere fata de valoarea de 25,2 mil. lei consemnata in aceeasi perioada a anului trecut.

Grupul francez activeaza pe piata de agregate si betoane prin companiile Lafarge Betoane, GHM MixBeton, Cariere Plus, Lafarge Agregate Betoane si Lafarge Comnord.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri