bauMax deschide un magazin in Pitesti

Retailerul austriac de bricolaj bauMax deschide cel de-al unsprezecelea magazin din Romania, in Pitesti, care dispune de o suprafata comerciala de 15.000 metri patrati.
Noul magazin are 85 de angajati, fiind impartit in patru domenii: Constructii, Tehnic, Amenajari si Gradina.

Potrivit reprezentantilor companiei, Romania reprezinta tara din grupul bauMax in jurul careia se va concentra politica de expansiune a grupului in anul 2010. In total au fost planificate patru noi deschideri. Pe langa magazinul din Bucuresti Sun Plaza, care a fost inaugurat in februarie, si bauMax Pitesti, sunt planificate si deschiderile din Constanta si Timisoara Sud.

In anul 2009 bauMax a inregistrat o cifra de afaceri de 511 milioane lei. Prin deschiderea magazinului din Pitesti, suprafata comerciala totala din Romania depaseste 110.000 mp.

bauMax detine in prezent 145 de magazine localizate in noua tari din Europa, si anume 11 magazine bauMax in Romania, 67 in Austria, 24 in Cehia, 14 in Slovacia, 15 in Ungaria, 3 in Slovenia, 6 in Croatia, 4 in Bulgaria si din martie si in Turcia. bauMax numara in prezent peste 10.000 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri