Fondul de investitii Bancroft a achizitionat o participatie semnificativa in Dumagas Transport, unul din liderii transporturilor rutiere din Romaniam a anuntat compania The Counsel, consultantul financiar al firmei de transporturi.
Dumagas Transport activeaza in domeniul transporturilor generale si specializate de lichide, pulberi si autoturisme si are o pozitie importanta in domeniul depozitarii si logisticii la temperatura controlata.

Aceasta este a doua investitie a celui de-al treilea fond lansat de Bancroft Private Equity, LLP, un manager de fond de investitii specializat pe companii medii din Europa Centrala si de Est. Tranzactia a fost finalizata in iulie 2010.


”Ne bucuram sa-l avem ca nou partener pe Bancroft. Contributia substantiala de numerar a acestuia ne va permite sa realizam planurile noastre agresive de expansiune. Credem ca vom beneficia din experienta regionala si specifica industriei a lui Bancroft pentru a patrunde si mai mult in pietele din tarile vecine si a continua sa construim o companie eficienta si de succes”, a declarat Mihai Dugaesescu, fondatorul si directorul general al Dumagas Transport.

Bancroft este un fond de investitii de tip private equity cu birouri in Londra, Istanbul, Sofia, Budapesta si Praga, concentrat pe companii medii. IFC si EBRD se numara printre investitorii cheie in Bancroft 3.

Pe langa The Counsel, companie de transporturi a avut consultanti juridici de la Wolf Theiss. In acelasi timp, Bancroft a avut drept consultanti pe Kinstellar, CMS Cameron McKenna si Ernst &Young.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri