MedLife, cu ochii pe achizitii si afaceri de 38 mil. euro in acest an

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, isi propune sa atinga anul acesta o cifra de afaceri de 38 mil. euro, mizand in 2011 pe o continuare a trendului ascendent si o majorare a afacerilor de 40%, spune Mihail Marcu, presedinte MedLife.

“Trecem prin cea mai importanta etapa de dezvoltare si expansiune a business-ului nostru - fapt conditionat si de cresterea puternica a segmentului de retail (fee for service), precum si de potentialul acestui segment in urmatorii ani. In perioada imediat urmatoare, intentionam sa facem si alte achizitii importante si sa crestem cifra de afaceri anul viitor cu 40%, de la aproximativ 38 mil. euro in acest an la un minim de 53 mil. euro pentru 2011. Avand in vedere toate aceste planuri, credem ca este extrem de important ca segmentul de retail sa fie sustinut de o strategie coerenta si unitara, care sa asigure un return on investment maxim”, a declarat Mihail Marcu.

In acest sens, compania are incepand cu 20 septembrie un nou channel distribution manager, in persoana Danielei Badea (foto), care va fi responsabila de crearea si coordonarea departamentului de medical services sales pe segmentul de retail din cadrul MedLife, precum si de implementarea politicilor de promovare in sfera serviciilor destinate pietei de retail.

Inainte de a se alatura echipei MedLife, Daniela Badea a detinut pozitia de senior relationship manager – divizia pentru medici din cadrul Bancii Transilvania, institutie in cadrul careia a activat timp de 4 ani.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, cu specializare in management, Badea si-a completat pregatirea profesionala printr-o diploma de masterat in Management Bancar obtinuta in cadrul aceleiasi institutii de invatamant.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996 si isi desfasoara in prezent activitatea in 7 hyperclinici din Bucuresti si din tara, 7 laboratoare proprii de analize, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 6 centre cu specializare unica si in colaborare cu peste 110 de clinici medicale partenere din toata tara.

De asemenea, MedLife detine cel mai mare spital privat din tara, Life Memorial Hospital – rezultatul unei investitii de aproximativ 17 milioane de euro.

Compania are in prezent peste 1.200 de angajati.

Anul trecut, SGAM a intrat in actionariatul operatorului de servicii medicale private prin preluarea unui pachet de 36% din actiuni. Restul actiunilor sunt detinute de familia Marcu si de IFC. Recent, IFC a decis sa finanteze cu 10 milioane de euro programul investitional de 20 de milioane de euro al MedLife pentru urmatorii trei ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri