Firma din Romania primise doua nominalizari la editia din acest an, pentru premiul „Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani” si „Managing Partner of the Year”, prin Florentin Tuca (foto).

In seara zilei de 23 septembrie, „The Lawyer” a organizat la Berlin ceremonia de premiere „The Lawyer European Awards 2010”, dedicata elitei juridice de pe batranul continent.

Intr-o atmosfera de gala, si in prezenta a 250 de exponenti ai lumii juridice europene, au fost decernate 18 trofee firmelor de avocatura care au inregistrat performante remarcabile in decursul ultimului an.

Citeste si:

Rezultatele, tinute in mare secret de catre organizatori, au fost anuntate dupa sase luni de la data la care firmele de avocatura au fost invitate sa-si depuna candidatura.

Premiul „Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani” („Law Firm of the Year: Eastern Europe & The Balkans”) a revenit Tuca Zbarcea & Asociatii, la finele unei competitii care a reunit in total 7 firme europene, printre care Wolf Theiss, Schoenherr, NNDKP, Kinstellar etc. Potrivit organizatorilor, juriul a apreciat performantele, proiectele si evolutia strategica demonstrate de Tuca Zbarcea & Asociatii in 2009. Este pentru prima data in istoria premiilor „The Lawyer” cand acest titlu revine unei firme de avocatura independente din Romania.