Loreda Dragomir, 41 de ani, a parasit compania Stanton Chase International, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata locala de executive search (recrutare de top manageri), cu afaceri anuale de circa 430.000 de euro.

Dragomir s-a alaturat Stanton Chase International in urma cu trei ani, ultima pozitie ocupata fiind cea de Chief Operating Officer (COO - director de operatiuni).

Dupa zece ani petrecuti in Statele Unite ale Americii, Dragomir a revenit in tara in 2004 si s-a angajat in cadrul companiei Hudson Romania, cu activitati in recrutare si talent management, dupa care a trecut la Business Intelligence Alliance (BIA), o alta firma de recrutare, care a fost preluata in 2005 de catre fondul de investitii Gemisa.

Inainte de a se alatura Stanton Chase International, Dragomir a fost country manager la Grafton Recruitment Romania, un jucator de mic dimensiuni de pe pe piata locala de recrutare.

Dragomir nu a dorit sa spuna numele viitorului angajator, dar a precizat ca este vorba de o companie germana, care isi va face debutul oficial pe piata romaneasca.

Din noua pozitie, Dragomir va coordona operatiunile companiei din Romania si Bulgaria.

Plecarea lui Dragomir vine la mai putin de un an de la ultima schimbare petrecuta in conducerea Stanton Chase International. La sfarsitul lui 2009, Mihaela Damian a anuntat ca paraseste sefia companiei de executive search, in care lucra din 2004.

Damian e preluat la inceputul lui 2010 pozitia de country manager la SpenglerFox Romania, o alta companie de executive search ce activeaza pe plan local.

Printre cei mai importanti jucatori de pe piata autohtona de executive search se numara Leadership Development Solutions, George Butunoiu, Stanton Chase International, Pedersen & Partners sau KM Trust & Partners.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Consultant executive search,despre ce inseamna sa recrutezi in Romania