Adecco România, una dintre cele mai importante companii de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar, anunță că Francesco Zacchetti preia rolul de Country Manager al Adecco România începând cu data de 12 Iunie 2023. În noua poziție, Francesco va fi responsabil de supervizarea rezultatelor financiare, funcționarea operațiunilor, conducerea echipei Adecco România, precum și impulsionarea dezvoltării unor noi oportunități de business.

„Sunt entuziasmat să preiau rolul de Country Manager al Adecco România. Cu peste 4000 de angajați temporari și o prezență în 10 orașe din România, Adecco este unul dintre angajatorii cheie în economia locală. Abia aștept să lucrez îndeaproape cu echipa talentată din întreaga țară, pentru a ne aduce împreună aportul la succesul companiei, a continua trendul de creștere și a livra servicii excepționale clienților și candidaților noștri. Împreună, vom consolida poziția Adecco ca lider în industria soluțiilor pentru forța de muncă din România", a declarat Francesco Zacchetti, Country Manager Adecco România.

Cine este Francesco Zacchetti, noul Country Manager Adecco România

Cu peste 20 de ani de experiență și leadership în cadrul unor mari companii multinaționale, Francesco aduce o vastă cunoaștere a industriei și un nivel înalt de expertiză în noua sa poziție. În 1998, s-a alăturat echipei Adecco Italia, în calitate de Operations Manager, unde a gestionat cu succes cele 150 de filiale, a supervizat relațiile cu peste 1000 de clienți și a contribuit la generarea a 150 de milioane de euro în venituri.

Pe parcursul carierei sale, Francesco a deținut poziții variate în businessuri de prestigiu. În 2005, a fost promovat în funcția de Director General și CEO în cadrul unor mari companii multinaționale. În 2013, a preluat funcția de Global Sales Director, demonstrându-și versatilitatea și abilitatea de a excela în diverse medii. Din 2020 până s-a alăturat echipei Adecco România, Francesco a deținut funcția de Operations Director, specializându-se în servicii de resurse umane și salarizare, precum recrutare, angajare și personal flexibil. De-a lungul timpului, Francesco a activat în roluri cheie în diverse țări, precum: Italia, SUA, Rusia, Spania și Germania.

Adecco România gestionează peste 4000 de persoane angajate temporar și are peste 700 de clienți. Compania de recrutare și închiriere de forță de muncă a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 54,4 milioane de lei și un profit net de aproape 1,8 milioane de lei. În cadrul Adecco România, anul trecut au activat 421 de angajați potrivit datelor publicate pe Ministerul Finanțelor Publice. Adecco oferă o plajă foarte largă de servicii în țara noastră, de la recrutare și selecție, executive search, outsourcing, recrutare în masă, dar și până la outplacement și training.

Sursa foto: Adecco România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri