El a afirmat ca afacerile Bricostore Romania au fost afectate anul trecut atat de criza, cat si de extinderea unor competitori in orase unde Bricostore detine magazine.

Seful Bricostore a spus ca se asteapta la o crestere a rulajului in acest an, prognoza bazata pe politicile comerciale pe care le va implementa compania.

Bricostore Romania a deschis saptamana trecuta a 15-a unitate a retelei din Romania, la Drobeta Turnu Severin, in urma unei investitii de opt milioane de euro.

"Ne-am propus sa fim prezenti in toate orasele mari din Romania, dar numarul de unitati pe care le vom deschide depinde de evolutia pietei de bricolaj, care s-a injumatatit in ultimii trei ani, la circa 1,5 miliarde euro", a spus Bresson.

El a adaugat ca retailerul va deschide urmatorul magazin in 2012, fara sa precizeze locatia.

Citeste si:

Bresson a participat marti la Bucuresti la o conferinta de presa organizata cu ocazia relansarii magazinului din Baneasa, reamenajat in urma unei investitii de un milion de euro.

Compania va mai aloca in acest an 5-6 milioane de euro pentru modernizarea si extinderea magazinului din Pantelimon.

"Principalul obiectiv al Bricostore este sa ramana o companie profitabila si independenta in tarile in care este prezenta", a mai spus Bresson.

Bricostore are magazine in Romania, Ungaria si Croatia si este detinut de familia Bresson.