Vezi care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Scaderea Robor deschide usa creditelor in lei, titreaza Ziarul Financiar. Scaderea dobanzilor la lei pe piata interbancara si cresterea costurilor de finantare la euro ar putea incuraja clientii sa ceara credite ipotecare garantate de stat in lei, dupa ce finantarile vandute in etapele precedente la "Prima casa" au fost aproape exclusiv in euro.

Vantul recesiunii care bate prin buzunarele romanilor i-a facut pe multi sa caute surogate pentru produsele traditionale de Paste. Mai putine oua, un singur cozonac, vin de la tara si carne de pui, in loc de miel, scrie DailyBusiness.ro.

Gandul prezinta povestea barbatului care a santajat Dacia dupa ce a gasit un stick cu planurile de fabricatie ale Duster. O persoana din Mioveni a santajat conducerea Automobile Dacia cu dezvaluirea catre companii concurente a unor detalii din procesul de fabricatie a Dacia Duster. Timp de cateva zile, in luna ianuarie a acestui an, Gheorghe M. a trimis email-uri catre sefii Dacia carora, in schimbul "tacerii" sale, initial le-a cerut echivalentul unei Dacia Duster cu toate optiunile.

Cine se califica pentru Prima Casa 4, titreaza Evenimentul Zilei. Guvernul a adoptat, miercuri, normele metodologice de aplicare a noii forme a Programului "Prima Casa", prin care bancile vor imparti cu statul riscurile pentru creditele acordate la achizitionarea locuintelor in acest sistem.

La Bursa se cumpara „cu amandoua mainile“, dupa ce a trecut sperietura cu „degradarea Americii“, scrie Money.ro, citandu-l pe Vlad Nistor, analist la BT Asset Management. "Cand au vazut ca nu-i atat de neagra amenintarea agentiei de rating Standard & Poor, cum ca „degradeaza“ economia SUA, [investitorii] s-au apucat ieri sa cumpere cu amandoua mainile“, a spus el.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri