Intalnirea dintre presedintele american, Barack Obama si presedintele roman, Traian Basescu, s-a incheiat, fiind urmata de o discutie tete-a-tete a sefului statului roman cu vicepresedintele SUA Joe Biden, anunta Mediafax.
Potrivit unor surse din delegatia oficiala care il insoteste la Washington pe presedintele Traian Basescu, intalnirea dintre acesta si presedintele Obama, in Biroul Oval de la Casa Alba, a durat 25-30 de minute.

De asemenea, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, si secretarul de Stat american, Hillary Clinton, au semnat, la Washington, Acordul privind amplasarea unor elemente ale scutului antiracheta in Romania.

Hillary Clinton a declarat dupa semnarea acordului privind amplasarea de elemente antiracheta in SUA, ca acest document va pozitiona Romania ca un actor central in viitoarea arhitectura antiracheta a NATO.

"Datorita angajamentului presedintelui Romaniei si al presedintelui Barack Obama, am semnat astazi acest acord important", a spus Hillary Clinton.

Ea a apreciat ca acest document reprezinta un pas esential in contracararea amenintarilor cu rachete balistice care reprezinta un risc din ce in ce mai crescut.

Sursa foto: presidency.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri