Tarabele raporteaza wireless. Trei piete din Sectorul 4 al Capitalei sunt fiscalizate cu tablete

Administratorii si incasatorii din pietele Progresul, Aparatorii Patriei si Sudului din Sectorul 4 al Capitalei folosesc, de miercuri, un sistem de taxare pentru inchirierea tarabelor, cu ajutorul unor tablete si prin conexiuni wireless, scrie Mediafax.

Noul sistem de fiscalizare din aceste piete a fost implementat prin introducerea unui sistem electronic de emitere a bonurilor pentru inchirierea tarabelor, ce proceseaza in timp real informatii privind activitatile desfasurate de incasatori, ce pot fi accesate de administratorul pietei de pe telefonul mobil sau de pe o tableta.

Astfel, fiecare incasator opereaza cu o casa de marcat conectata la o tableta android prin sistem wireless. Pe tableta, incasatorul are la dispozitie o aplicatie ce inregistreaza incasarile in timp real si realizeaza rapoarte de incasari la sfarsitul fiecarei zile de lucru.

La randul lor, administratorii pietelor pot accesa, de pe telefonul mobil sau de pe tableta, propria aplicatie, care le permite verificarea in timp real a situatiei incasarilor, consultarea istoricului rezervarilor si incasarilor si a rapoartelor detaliate.

"Estimez ca vom dubla incasarile si dorim ca banii incasati sa-i folosim pentru a achita creditul pe care noi l-am contractat ca sa modernizam pietele. Vreau sa inchid folclorul care se creeaza in jurul acestei activitati. Se tineau contabilitati duble si acum nu va mai exista nicio portita pentru a nu se arata incasarile. Cei ce nor vor respeca cerintele noastre isi vor pierde locul de munca" a declarat, miercuri, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cu ocazia inaugurarii sistemului de taxare informatizata.

Citeste si:
Gadgeturi de calatorie: dispozitive pe care sa le luati in vacanta
Gadgeturi de calatorie:...

Prin noul sistem, documentele privind incasarile vor fi arhivate aproximativ doi ani, a mai precizat primarul.
In timpul testarii noului sistem, s-a constatat ca valoarea incasarilor a crescut, cu aproximatv 1.500 de lei pe zi, la nivelul fiecarei piete, a mai spus edilul de sector.

Sursa foto: ps4.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri