Premierul Victor Ponta declara ca nu stie nimic despre faptul ca STS a fost solicitat sa bruieze, pentru a impiedica interceptarile, discutiile purtate, joi, la Ministerul Finantelor cu misiunea FMI si nici nu crede asa ceva, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Sibiu, daca s-a cerut bruiaj STS la negocierile cu reprezentantii Fondului Monetar International. "Sa fim seriosi. Nu stiu. Habar nu am de asa ceva si nu cred", a raspuns premierul.
Intrebat de cine se teme, Ponta a raspuns razand: "De americani".

Victor Ponta a participat, vineri, la Sibiu, la Conferinta Nationala a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati, unde urmeaza sa se aleaga noul presedinte si membrii celorlalte structuri de conducere.

Reprezentantii Finantelor au discutat, joi seara, cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) si Comisiei Europene (CE) principalele politici fiscale si indicatorii principali ai bugetului de stat pentru 2014.

Surse oficiale au declarat agentiei MEDIAFAX ca, in premiera pentru intalnirile cu delegatia FMI, din partea autoritatilor romane s-a solicitat ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) sa bruieze pentru a impiedica interceptarile, iar telefoanele mobile ale functionarilor ministeriali prezenti la intalnire au fost retinute inainte de intrarea in sala.

Victor Ponta: PRO Romania nu...
Citeste si: PRO Romania nu va incheia aliante cu PSD sau PNL

Potrivit surselor, doar membrii delegatiei FMI si CE, precum si demnitarii de la Finante au putut sa pastreze asupra lor telefoanele mobile.

Vineri, Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a transmis ca nu a fost solicitat sa bruieze, pentru a impiedica interceptarile, discutiile purtate joi la Ministerul Finantelor cu misiunea FMI pe tema politicilor fiscale si a bugetului pentru 2014.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Ponta se suceste: Vrea candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania