Property & Facility Management Conference, cel mai important eveniment local dedicat serviciilor de administrare și gestionare a clădirilor și proprietăților, revine cu o nouă ediție pe 26 martie 2024, la Hotel JW Marriott din București. An de an, conferința reprezintă un forum de prim rang, unde profesioniștii din domeniu se adună pentru a explora cele mai recente tendințe și inovații din industrie.

Ediția din acest an a evenimentului se va concentra asupra optimizării și gestionării costurilor în domeniul facility management. Într-o perioada în care eficiența și economisirea de resurse sunt vitale pentru succesul organizațiilor, conferința își propune să ofere participanților un cadru solid pentru dezbaterea și implementarea strategiilor care vor contribui la o administrare mai inteligentă și rentabilă a clădirilor și proprietăților.

Printre subiectele acestei ediții se numără:
• Predictive Maintenance: Optimizarea performanței clădirilor prin integrarea AI și automatizării pentru prevenirea defecțiunilor și reducerea costurilor de întreținere.

• Advancing FM Approaches: Gestionarea facilităților în mediul corporativ și industrial prin practici eficiente de administrare, aliniate la noile reglementări.

• Sustainability Legislation: Gestionarea și adaptarea eficientă a proprietăților și spațiilor de lucru pentru a se conforma viitoarelor reglementări.

• Building Conversion: Modul în care conversiile pot moderniza clădirile, le pot extinde durata de viață și pot reduce consumul de energie.

• IoT Integration: Gestionarea proprietăților îmbunătățită prin IoT, privind consumul de energie, ocuparea spațiilor, cu monitorizare în timp real.

• Facility Security: Îmbunătățirea securității prin adoptarea măsurilor avansate precum biometria, analiza video și inteligența artificială.

Participând la acest eveniment:
• Veți descoperi cele mai recente tehnologii și bune practici pentru mentenanța predictivă, ce pot revoluționa modul în care sunt gestionate defecțiunile echipamentelor și reduse costurile de întreținere.

• Veți identifica oportunități concrete de integrare a IoT, sporind eficiența energetică, monitorizarea în timp real și gestionarea spațiilor într-un mod mai inteligent.

• Veți explora modul în care conversiile pot moderniza clădirile, le pot extinde durata de viață și pot reduce consumul de energie, oferind în același timp o valoare excelentă, cu accent pe eficiența costurilor pentru managementul instalațiilor.

• Veți înțelege mai bine modul în care reglementările viitoare privind sustenabilitatea pot afecta mediul de afaceri și cum pot fi adaptate eficient spațiile de lucru pentru a se conforma acestora.

• Veți învăța despre cele mai noi tehnologii de securitate, inclusiv biometria, analiza video și inteligența artificială, care pot îmbunătăți semnificativ nivelul de securitate al proprietăților.

• Veți întâlni și interacționa cu specialiști reputați din domeniu, având ocazia de a adresa întrebări, de a schimba contacte și de a primi răspunsuri importante.

Mai multe detalii despre program și vorbitorii invitați vor fi disponibile pe site-ul evenimentului: www.propertyconference.ro.

Noua editie se va desfășura exclusiv “în persoană”, la Hotel JW Marriott din București, iar participarea va fi posibilă doar cu prezență fizică, în sala de conferință.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre conferință, vă invităm să urmăriți pagina oficială de Facebook, evenimentul creat special, dar și pagina de LinkedIn.

Property & Facility Management Conference 2024 este organizat de Evensys în parteneriat cu Kaufland România și cu sprijinul CPI Property Group, CBRE România, Atalian România, Colliers România, BMF Grup, Globalworth România, Schneider Electric România, BSS - Building Support Services și Tchibo România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri