Lenovo România dă startul celei de-a 12-a ediții a programului de internship RISE UP (Romania Internship Smarter Experience) în cadrul platformei Stagii pe Bune și anunță cele 12 poziții disponibile în acest an, pe partea de programare și dezvoltare software. Programul de internship al Lenovo România este plătit și se desfășoară pe o perioadă de 3 luni (1 iulie – 30 septembrie 2024), iar în acest an sunt disponibile 12 poziții, printre care: Intern Python Developer, Intern Linux Product Engineering, Intern Software Engineer PaaS, Intern Front-End Java Developer.

„Tinerii care vor fi selectați în programul de internship al Lenovo România vor avea șansa să participe la proiecte end-to-end, care simulează experiențe reale de muncă și în urma cărora, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți, pot apărea patente, unele fiind implementate în produsele vândute de Lenovo la nivel global. Acesta este unul dintre diferențiatorii importanți ai programului nostru, validat de tinerii studenți și absolvenți care ne-au votat în top 5 Cele Mai Bune Programe de Internship din România în 2023. Un alt punct forte îl reprezintă laboratorul data center, cel mai mare laborator din EMEA, cu 101 rack-uri și peste 3.000 de servere, echipamente care vor putea fi utilizate ca parte din proiectele la care vor lucra internii noștri”, a declarat Ileana Petrișor, Software Development Director în cadrul Lenovo România.

Candidații care vor aplica pentru cele 12 poziții disponibile vor fi evaluați la sediul Lenovo pe durata a 3 zile, în luna martie, în cadrul Assessment Center Days, un amplu eveniment de recrutare, care include mai multe activități: o prezentare a companiei și proiectelor ce se vor desfășura în timpul internship-ului, turul laboratorului din sediul Lenovo România etc.

Programul de internship al Lenovo România a fost lansat în anul 2012, prin intermediul platformei Stagii pe Bune, iar în cei peste 10 ani de existență a crescut și a evoluat constant, fiind în top 5 Cele Mai Bune Programe de Internship din România în 2023, votate de către tinerii studenți și absolvenți din România, conform studiului Piața Forței de Muncă Hipo.ro în 2023.

De la lansarea programului până în prezent, 65 de tineri au fost selectați să participe la stagiul de practică oferit de Lenovo România, în urma unui proces de evaluare și recrutare, iar cel puțin jumătate dintre aceștia au fost angajați pe diverse posturi – de la Testers, Python Solution Engineers, DevOps Engineers, până la JavaScript Engineers și Security Engineers.

Înscrierile pentru stagiile de practică puse la dispoziție de Lenovo România se pot face online, prin intermediul platformei Stagii pe bune, în perioada 16 februarie – 2 martie sau în cadrul evenimentului Stagii pe Bune 20, din data de 2 martie, care marchează 20 de ani de Stagii pe Bune și care va avea loc în București, în Piața Amzei. Pentru a participa, candidații trebuie să aibă un cont valid pe stagiipebune.ro și să își rezerve locul la acest eveniment.

În cadrul evenimentului, tinerii vor avea ocazia să discute cu specialiști Lenovo România, dar și cu foști participanți în program și actuali angajați, care le pot povesti atât despre activitatea companiei și oferta de stagii, cât și despre impactul pe care l-a avut această experiență asupra carierei și dezvoltării personale.

Sursa foto: Rawpixel.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri