evoMAG începe pe 10 noiembrie al treilea și cel mai important episod de reduceri din Black Friday 2023. Campania de reduceri a început imediat după miezul nopții și va fi activă până pe 12 noiembrie, în limita stocului disponibil.

În această perioadă, evoMAG va procesa non-stop comenzile și coletele, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259, va fi deschis, în perioada 10 - 11 noiembrie, între orele 08:00 – 20:00, și duminică, 12 noiembrie, între 08:00 – 14:00.

Al treilea episod de reduceri de Black Friday aduce la evoMAG prețuri mai mici pentru: televizoare, laptopuri, telefoane mobile, plăci video, SSD-uri, electrocasnice mari – acestea fiind și categoriile de produse cu cele mai mari cereri.

Astfel, spre exemplu, în perioada 10 – 12 noiembrie, clienții evoMAG.ro vor putea cumpăra:

Parteneriatele încheiate cu cele mai importante platforme de livrări rapide din România, Glovo, Bringo și Tazz asigură livrarea produselor comandate în mai puțin de o oră în București, toate produsele listate în cele 3 platforme fiind în stocul evoMAG și disponibile imediat.

Livrarea produselor în cele peste 3.800 de lockere easybox din țară, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienților să ridice produsele non-stop, la orice oră din zi și din noapte, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în 12 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 12 rate prin cardul de credit de la BCR, în 10 rate fără dobândă prin cardul de credit Card Avantaj de la Credit Europe Bank, și prin Bonus Card de la Garanti BBVA, în 6 rate fără dobândă prin BRD și în 4 rate direct cu cardul de debit prin Oney. tbi bank pune la dispoziție opțiunea de 4 – 60 rate online fără card de credit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri