Concurenta a aprobat preluarea Foraj Sonde de catre Foradex

Consiliul Concurentei (CC) a autorizat concentrarea economica realizata de catre societatea Foradex SA Bucuresti prin dobandirea controlului unic, direct asupra Foraj Sonde SA Targu Mures, a anuntat autoritatea pentru concurenta.

"Analiza efectuata de catre Consiliul Concurentei a ilustrat faptul ca operatiunea de concentrare economica nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe piata relevanta definita, si anume piata serviciilor de foraj pentru petrol si gaze naturale din Romania. Astfel, desi aceasta concentrare economica cade sub incidenta Legii concurentei, nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea operatiunii cu un mediu concurential normal", se arata in comunicatul institutiei.

Foradex SA activeaza in diverse domenii, precum servicii de foraj sonde pentru petrol si gaze, foraj pentru ape geotermale, potabile si industriale, productia de materiale de contructii.

Foraj Sonde SA isi desfasoara activitatea in sectorul serviciilor de foraj sonde pentru petrol si gaze naturale, fiind prezenta atat in Romania, cat si pe plan international.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri