Gandul scoate in evidenta situatia infrastructurii aeriene de pe plan local: “Romania are 16 aeroporturi internationale. Majoritatea curselor “externe” sunt spre Bucuresti. Aeroportul international Tulcea n-are nici macar curse regulate”.

Evenimentul Zilei prezinta cele mai bune carduri de salariu cu overdraft. In topul bancilor care ofera astfel de carduri se afla Garanti Bank, CEC Bank si BCR.

Ziarul Financiar anunta ultima zi in care intreprinderile mari, cu peste 250 de angajati sau cifre de afaceri nete de peste 50 de milioane euro, pot sa depuna proiecte in vederea obtinerii unei finantari europene nerambursabile de maximum 5 mil. euro.

Adevarul scrie ca restantele la creditele in valuta le depasesc pe cele la creditele in lei: “Valoarea sumelor restante la imprumuturile contractate de populatie si firme a continuat sa creasca si in luna aprilie, cu 6,5% fata de luna precedenta, pana la un nivel de 11,1 miliarde de lei (2,68 miliarde de euro)”

Dailybusiness.ro prezinta pozitia oamenilor de afaceri vizavi de greva bugetarilor: “ Pentru ce sa fim solidari cu ei”, se intreaba cei care produc bani in Romania, potrivit publicatiei citate.

Money.ro
analizeaza scaderile de preturi pe care le-au operat dezvoltatorii imobiliari care detin proprietati in zonele limitrofe ale Capitalei, pe fondul crizei financiare.

Romania Libera
calculeaza castigurile statului de pe urma grevei bugetarilor: “Salariile bugetare costa 45 milioane euro pe zi. In cazul in care toti angajatii de la stat ar intra in greva, pierderile nu ar depasi 30 milioane euro pe zi”.