"Casa Poporului este deagaba cea mai mare cladire din lume", sustine Ziarul Financiar, intr-o analiza comparativa cu Parlamentul din Ungaria, care are de doua ori mai multi vizitatori.

DailyBusiness.ro scrie astazi despre cum se incalzesc bancile pentru goana dupa clientii nemultumiti ai concurentei. "Bancile au inceput deja sa lanseze pe piata produse de finantare cu care incearca sa atraga clientii altor concurenti".

Tot despre banci scrie si Money.ro, intr-un materail despre cum cu o sentinta judecatoareasca definitiva banca poate opri integral veniturile unei persoane, daca acestea nu sunt integral pe cartea de munca.

"Gigantii imobiliari din umbra: CFR, Romtelecom si Posta" - scrie Capital.ro, intr-un articol despre companiile cu cele mai mari portofolii imobiliare din tara.

Ziarul Bursa titreaza ca "piata OTC pune pe jar Bursa de Valori Bucuresti" - un articol despre posibilitatea ca o parte din tranzactiile de la BVB sa se mute pe piata over-the-counter.

Citeste si:

Jurnalistii de la Gandul au aflat cat te costa daca vrei sa dai in judecata banca. "In timp ce plangerea la banca nu costa nimic, un proces ar putea echivala cu o cheltuiala de la 200 pana la cateva mii de euro, daca reclamantul nu are castig de cauza".

Adevarul scrie despre un studiu al companiei de asigurari Aviva, potrivit caruia romanii trebuie sa economiseasca anual 3.700 de euro pentru a-si mentine nivelul de trai dupa pensionare.

"Saracia se termina la un iaht sau 4 vaci" scrie Evenimentul Zilei, intr-un material despre noile decizii ale Guvernului in privinta ajutoarelor de incalzire a locuintelor pentru aceasta iarna.