Jesús Huerta de Soto, profesor la Universitatea Rey Juan Carlos din Madrid si unul dintre cei mai importanti ganditori contemporani ai Scolii austriece de economie, va sustine miercuri, pe 20 octombrie 2010, la Bucuresti doua evenimente.
Primul va avea loc la Universitatea Romano-Americana, in Aula Magna, ora 11.00 si va consta intr-o prelegere publica pe tema Financial Crisis and Economic Recession.

Al doilea va fi sustinut la Academia de Studii Economice, in Aula Magna, ora 18.00, tot o prelegere publica: The Crisis of Statism and the Way Out.

La ambele evenimente
se va lansa versiunea in limba romana a tratatului Moneda, creditul bancar si ciclurile economice.

Cotidianul online de business Wall-Street.ro este partener media al evenimentelor.

Profesorul Jesús Huerta de Soto este doctor in economie si drept, membru al Societatii Mont Pelerin, al Royal Economic Society of London si al American Economic Association. Detine Premiul International pentru Economie al Regelui Juan Carlos (Madrid, 1983), Premiul Adam Smith (Buxelles, 2005), Premiul Memorial Franz Cuhel pentru Excelenta in Educatia Economica (Praga, 2006), Premiul Gary G. Schlarbaum pentru Libertate (Salamanca, 2009), a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa in Stiinte Sociale de catre Universitatea Francisco Marroquín (Guatemala, 2009).

El va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi intr-o ceremonie care va avea loc in data de 22 Octombrie 2010.

Profesorul de Economice Politica al Universitatii Rey Juan Carlos din Madrid este considerat unul dintre cei mai importanti ganditori ai Scolii austriece de economie.

A publicat numeroase lucrari de cercetare si articole, dintre care remarcam tratatul sau, Moneda, creditul bancar si ciclurile economice, care a fost tradus in principalele limbi de circulatie internationala si a carui editie in limba romana, oferita de Universitatea Al.I. Cuza din Iasi in colaborare cu Institutul Ludwig von Mises Romania, va fi lansata cu ocazia vizitei autorului la Bucuresti si Iasi.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri