În luna noiembrie, acționarii Vending Zone (O’Fresh) au finalizat cu success tranzacția de vânzare a unui pachet majoritar de participații în societate către Integral Venture Partners.

O’Fresh este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de vânzări prin automate tip vending (snacks & drinks) și automate de cafea, compania fiind totodată prezentă și pe piața serviciilor de furnizare cafea, apă și fructe la birou.

Integral este un fond de investiții care administrează capital privat și capital de risc și se concentrează pe investiții în țările din Europa Centrală și de Sud-Est. Fondul Integral este susținut de investitori instituționali internaționali de top, inclusiv FEI, BERD și IFC.

Conform poziției exprimate de Integral “cu suportul Integral în calitate de asociat majoritar și cu menținerea leadership-ului actual asigurat de CEO-ul societății […], O’Fresh își propune să accelereze penetrarea pieței și să își extindă rețeaua de clienți corporate în domeniile în care s-a consacrat: automate tip vending și soluții de cafea și apă pentru birouri”.

Selena Stan, Partener FIDASmart: “FIDASmart este consultantul juridic al O’Fresh pentru activitățile de zi-cu-zi de mai bine de deceniu. Raportat la această relație îndelungată și la expertiza noastră în domeniul fuziunilor și achizițiilor, a fost absolut natural să fim alături de acționari și în procesul de exit. Astfel, echipa FIDASmart a asistat acționarii Vending la fiecare pas din proces, de la primele discuții cu Integral, până la organizarea procesului de due diligence, asistență în negocierea documentației tranzacției și în îndeplinirea cu success a condițiilor de pre-finalizare. Suntem mândri să vedem astfel încununate relațiile construite în ani de zile cu clienții noștri!”

Mihai Ungureanu, CEO și acționar O’Fresh: “Ne bucurăm că i-am avut alături pe cei de la FIDASmart de-a lungul anilor. Colaborarea strânsă pe care o avem de peste 10 ani cu partenerii FIDASmart a culminat cu asistența de excepție de care am beneficiat ca acționari în procesul de vânzare. În această perioadă, am simțit că avem alături un partener de încredere, pe care putem conta pentru obținerea unui rezultat de succes în negocieri.”

Despre FIDASmart

Contacte FIDASmat: Selena Stan, Partner, e-mail: selena.stan@fidasmart.com | Florin Dobre, Partner, e-mail: florin.dobre@fidasmart.com
Expertiza FIDASmart în România se remarcă prin proiecte de succes în drept imobiliar, fuziuni și achiziții, restructurare și insolvență. Pentru a oferi soluții competitive și inovative companiilor, echipa de avocați și consultanți experți ai FIDASmart combină experiența locală cu o vastă expertiză dobândită în proiecte internaționale.

Printre principalele tranzacții ale societății de avocatură FIDASmart amintim: asistarea procesului de vânzare A&D Pharma către Dr. Max, asistența în achiziția terenului și a dezvoltării proiectului de construcție Campus Cambridge School of Bucharest, și asistarea fondatorilor MARe/Muzeul de Artă Recentă în procesul de construcție, de la obținerea autorizațiilor, la negocierea și redactarea specificațiilor arhitecturale și până la subcontractare.

Sursa foto: FIDASmart

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri