Cine are credite in derulare si vrea sa beneficieze de prevederile Ordonantei 50/2010, care stabileste conditii transparente pentru imprumuturile consumatorilor, trebuie sa se grabeasca sa semneze actul aditional oferit de banca, inainte ca Parlamentul sa isi dea votul final pe forma modificata, scrie Ziarul Financiar.

Cotidianul Financiarul tittreaza despre cei 70 de kilometri de autostrada finalizati in 2010. La acest moment, potrivit programului initial de constructie de autostrazi, Romania ar fi trebuit sa aiba peste 800 km dati in folosinta. In realitate, sunt doar 329, din care o treime construiti inainte de 1989

Valentin Ionescu, BVB: "Este timpul sa trecem de la o bursa de cuponari la una de investitori profesionisti", scrie ziarul Bursa.

Citeste si:

Dupa doi ani de recesiune, Romania a ajuns sa vada luminita de la capatul tunelului, insa nu a reusit inca sa iasa din acest tunel al recesiunii, a atras atentia ieri economistul-sef al BCR, Lucian Anghel, citat de Curierul National.

DailyBusiness.ro scrie despre efectele austeritatii: Un PIB mai mic acum, dar 2010 ar putea fi ultimul an de sacrificiu. De anul viitor, Romania reintra pe crestere economica, iar din 2012 cresterea va prinde viteza, potrivit unora din analistii financiari.