Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Romania ocupa locul doi intre toate cele 27 de stat membre ale UE cand vine vorba de scumpirea benzinei in cei doi ani de criza, prima clasata fiind Grecia. Astfel, potrivit statisticilor europene, in perioada 12.01.2009 - 20.12.2010, litrul de benzina in Romania s-a scumpit in euro cu peste 71%, scrie Ziarul Financiar.

Statul le declara razboi „saracilor“ bogati in 2011, titreaza cotidianul Adevarul. Autoritatile vor ca de la anul sa scoata la suprafata proprietatile neimpozitate ale celor cu averi semnificative. Expertii fiscali vad sanse slabe de reusita si o serie de procese cu statul. Monitorizarea conturilor bancare, a patrimoniului si a sursei veniturilor va fi calea prin care inspectorii ANAF vor sa-i „prinda“ pe cei mai bogati 200 de evazionisti.

Intre 4.000 si 6.000 de firme din sectorul imobiliar si constructii au intrat in insolventa in acest an. Sansele de evitare a falimentului sunt extrem de reduse pentru aceste societati, deoarece o conditie esentiala a reorganizarii afacerii este infuzia de capital, se arata in Capital, intr-o analiza despre executariole silite.

Portalul Money.ro a publicat o analiza despre cele mai inovatoare 10 campanii digitale ale deceniului, cele care au contribuit la modificarea ADN-ului unei intregi industrii.

Romania s-a adancit in recesiune in 2010 (scaderea estimata este de -2%, dupa alte 7 procente in minus anul trecut), pe fondul diminuarii abrupte a cererii, inghetarii creditarii dar si ca urmare a masurilor luate de guvernul Boc, afirma reprezentantii oamenilor de afaceri. DailyBusiness.ro a realizat topul masurilor care au afectat in mod negativ economia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri