Revista presei de business: Cele mai importante subiecte ale zilei

Vezi care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.

Cei mai importanti oameni din stat se intrec in declaratii cu privire la politica de scumpire a carburantilor aplicata de petrolisti, numitorul comun al acestor iesiri in public denotand insa o lipsa de solutii, scrie Ziarul Financiar.

Financiarul titreaza ca eliminarea impozitului minim datorat statului de catre firme, la 1 octombrie anul trecut, a condus la o premiera absoluta din punct de vedere contabil, 2010 fiind impartit in doi ani fiscali. Contabilii spun insa ca intampina greutati mari in calculul impozitului pe profit, intrucat normele Ministerului de Finante sunt inca neclare.

Presedintele Asociatiei Romane a Bancilor nu crede ca supraspecializarea bancilor este o solutie pentru a depasi criza si anunta ca bancherii vor avea probleme si anul acesta, informeaza Romania Libera.

Adevarul publica un reportej legat de anunturile publicitare conform carora poti castiga bani din click-uri.

Din 2011, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va opera cu un nou concept: situatia fiscala personala care ar trebui sa reflecte raportul dintre veniturile declarate si cheltuielile facute de o persoana fizica, titreaza revista Capital.

Evenimentul Zilei scrie despre cum explica liberalii din teritoriu de ce ar ramane alaturi de PDL- isti. Marian Bigiu: "E guvernare locala". Lucian Iliescu: "Eu cu PSD mi-am retras ambasada".

Afacerea imobiliara, cu legaturi directe in lumea fotbalului, in care au fost implicati Dumitru Bucsaru si Gigi Becali a fost una din care toate partile au iesit in pierdere, informeaza Bursa.

Intentia Guvernului de a construi 10.000 de kilometri de drumuri in urmatorii 5 ani ar putea scoate industria constructiilor din criza, urmand sa genereze afaceri de 3,2 miliarde de euro si 20.000 de locuri de munca. Planul financiar propus de autoritati a starnit reactii contradictorii. In timp ce firmele romanesti se plang ca n-au bani, cele straine se pregatesc deja de investitii, potrivit DailyBusiness.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri