Companiile de stat vor fi mult mai bine monitorizate in baza noului acord preventiv cu FMI, avand in vedere nivelul ridicat al arieratelor, iar Fondul considera ca resursele din privatizarea societatilor viabile ar putea asigura si o finantare mai ieftina a deficitului bugetar, potrivit unor surse apropiate negocierilor, scrie Ziarul Financiar.

Evaluarea efectelor zgomotului urban asupra populatiei, a ingestiei aditivilor alimentari si a alimentelor noi a constituit o prioritate a Ministerului Sanatatii in 2010, de vreme ce a finantat un program national de sanatate de peste un milion de euro ca sa masoare aceste probleme “urgente” ale populatiei, informeaza Money.ro.

Ziarul Bursa titreaza ca oamenii de afaceri care investesc in fotbal nu se declara foarte interesati de actiunile Fondului Proprietatea. Listarea la Bursa nu reuseste sa-l faca mai atractiv in ochii proprietarilor de cluburi din Liga 1, care se arata extrem de sceptici in privinta viitorului acestui fond.

Citeste si:

Putine societati acorda angajatilor minimul pe economie, insa exista discrepante majore intre companii din acelasi domeniu, apartinand chiar aceluiasi actionar. Una dintre cele mai mari diferente se regaseste intre industria grea si cea usoara, se arata intr-o analiza realizata de Financiarul.

In Romania consumul de produse de panificatie este aproape dublu fata de media europeana. Poate nu intamplator, statisticile arata ca peste 60% din populatie are probleme cu greutatea, titreaza Romania Libera.

Adevarul scrie ca presedintele Casei Nationale de Asigurari (CNAS), Lucian Duta, i-a acuzat pe medicii de familie ca fac bani declarand mai multi asigurati decat sunt in realitate.