"Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca intra la tranzactionare obligatiunile corporative emise de Investia Finance cu simbolul INV22, incepand cu 27 noiembrie 2017, in cadrul Sistemului Alternativ de Tranzactionare administrat de BVB", conform documentului, scrie Agerpres.

"Emisiunea este formata din 10.000 de obligatiuni, negarantate, denominate in lei, cu o valoare nominala de 100 de lei si in valoare totala de un milion de lei", se arata in document. Rata anuala a dobanzii este de 7% pe an, iar data maturitatii este martie 2022. Conform datelor BVB, Investia Finance a fost infiintata in 2009 si a devenit societate pe actiuni in 2016.

Obiectul principal de activitate al companiei este reprezentat de activitati auxiliare intermedierilor financiare, cu exceptia activitatilor de asigurari si fonduri de pensii. La finalul primelor sase luni, compania a avut o cifra de afaceri de 3,1 milioane de lei si un profit net de peste 340.000. Actionarul principal al companiei este Avigo Invest, care detine 81,88% din Investia Finance.

Obligatiunile Elefant Online...
Citeste si: Obligatiunile Elefant Online vin pe bursa anul acesta

Sursa foto: Zadorozhnyi Viktor / Shutterstock