Elevii de clasa a VIII-a au susținut joi proba scrisă la matematică, acesta fiind al doilea examen de la Evaluarea Națională din 2021.Examenul a început la ora 09:00, moment în care în fiecare sală de clasă s-au deschis plicurile sigilate cu subiectele.

Barem de corectare. Cum trebuiau rezolvate subiectele

Subiectele pot fi consultate AICI, iar baremul de corectare îl puteți regăsi mai jos.

barem matematica evaluarea nationala 2021

barem matematica evaluarea nationala 2021

Sursa foto: edupedu.ro

Evaluarea Națională 2021. Când se vor afișa rezultatele și când se vor putea depune contestațiile

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen). Contestațiile pot fi depuse în zilele de 29 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 30 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).

Citeste si:
Ce subiecte au primit elevii la Evaluarea Națională 2021, la...
Ce subiecte au primit elevii...

Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice. Candidații care depun/transmit contestațiile prin mijloace electronice completează, semnează și depun/transmit tot prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Absolvenții învățământului gimnazial care, în contextul măsurilor stabilite privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, au fost în izolare/carantină sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu pot finaliza/participa la probele de examen pot susține aceste probe în etapa specială, programată în perioada 5 - 12 iulie, precedată de etapa de înscriere (28 iunie - 2 iulie). Dacă aceștia au participat la una sau mai multe probe de examen, dar nu au putut finaliza examenul, li se recunosc probele desfășurate în perioada 22 - 25 iunie 2021.

Citește și: Retrospectiva unui an școlar pandemic: „Culoarea semaforului se putea schimba des, ba era roșu, ba verde”

Citeste si:
Subiecte și bareme la logică, psihologie, sociologie, economie și...
Bacalaureat 2021. Subiecte și...

Sursa foto: Agerpres

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri