Ministerul Educației a organizat o videoconferință la care au participat Ministrul Educației, Ligia Deca, Secretarul de Stat Ionel Florian Lixandru și inspectorii școlari generali, în contextul în care, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost suspendată activitatea cu prezență fizică în unități de învățământ din mai multe județe.

În urma actualizărilor primite în cursul acestei seri, începând de mâine, 10 ianuarie, se vor relua cursurile cu prezență fizică în majoritatea școlilor în care activitatea a fost suspendată astăzi, 9 ianuarie, de dar o parte dintre ele vor rămâne închise.

Măsura suspendării activității cu prezență fizică se menține și mâine, 10 ianuarie, în școli din următoarele județe:
• Brăila: o unitate de învățământ (structură), în baza hotărârii consiliului de administrație al unității
• Iași: 8 unități de învățământ, în baza hotărârii consiliului de administrație al unității
• Neamț: 2 unități de învățământ, în baza hotărârii consiliului de administrație al unității.

Comunicatul biroulu de presă al instituției nu a prezicat exact care sunt aceste unități de învățământ.

Recuperarea activității didactice pentru ziua de 9 ianuarie se va desfășura în cadrul unui program stabilit la nivelul consiliilor de administrație ale unităților de învățământ.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri