Garanti Bank a lansat in data de 4 aprilie o campanie cu premii dedicata clientilor persoane fizice care realizeaza prin Garanti Online cel putin o tranzactie pana la data de 1 iunie 2011.

Pe parcursul campaniei, puteti castiga premiul zilnic (de luni pana duminica inclusiv) in valoare de 100 RON bonus daca ati realizat tranzactia cu numarul 100 in ziua respectiva. Suma primita bonus va fi transferata pe cardul dumneavoastra de debit GarantiBank24 sau pe cardul de credit Bonus Card.

Totodata, daca ati realizat tranzactii in perioada 4 aprilie – 1 iunie, aveti posibilitatea de a castiga unul dintre cele doua mari premii, care constau in cate un notebook Sony Vaio si conexiune la internet pentru 12 luni.

Primul laptop a fost deja acordat in urma extragerii la sorti organizate in data de 2 mai 2011, urmand ca cel de-al doilea laptop sa fie oferit in cadrul tombolei din data de 2 iunie 2011, la care puteti participa daca ati efectuat cel putin o tranzactie pe parcursul lunii mai.

Iar daca nu sunteti client al bancii, mai aveti inca timp sa solicitati si sa activati serviciul de internet banking in orice agentie Garanti Bank. Apoi puteti realiza cel putin o tranzactie pana la data de 1 iunie 2011 pentru a intra in competitia pentru cel de-al doilea laptop Sony Vaio oferit premiu!

Va asteptam pe pagina noastra de Facebook unde puteti afla zilnic mai multe detalii, precum si numele castigatorilor.