Ernst&Young isi aduce partener pe asistenta in afaceri de la BRD

Compania de consultanta financiara Ernst&Young Romania l-a cooptat pe Gelu Gherghescu in functia de partener in departamentul Asistenta in afaceri.

Managerul se intoarce in Big 4 dupa aproape sapte ani in cadrul BRD-Groupe Société Générale, unde a ocupat ultima oara functia de director delegat financiar.

s-a alaturat pentru prima data companiei Ernst & Young in anul 1998, avansand pana la pozitia de manager.

El este specializat in managementul riscului, aspecte de reglementare inclusiv Basel 2, imbunatatirea performantei, managementul activelor si pasivelor si finantare si are, de asemenea, experienta in audit si furnizarea de consultanta institutiilor de credit si financiare, iar din 2002 a devenit membru al Asociatiei Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

“(..) Experienta din banca mi-a adancit intelegerea asupra nevoilor institutiilor din sectorul serviciilor financiare si mi-a completat viziunea privind activitatea de consultanta”, spune Gelu Gherghescu, partener Ernst & Young Romania.

Ernst & Young Romania, una din cele mai mari companii de audit si consultanta, este parte integranta a Ernst & Young Europa Centrala si de Sud-Est, care cuprinde peste 5.500 de angajati in 20 de tari, incluzand Republica Ceha, Grecia, Ungaria, Polonia, si Turcia.

Big 4 formeaza "careul de asi" ai serviciilor profesionale - PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG, Ernst & Young si Deloitte.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri