Eurom Bank a lansat, de curand, un pachet destinat persoanelor juridice ce include: facilitati pentru linii de credit si credite pe obiect cu dobanda avantajoasa, Eurom Online-Internet Banking, serviciu prin care clientii au acces permanent online la conturile lor, si Contul Curent Progresiv, cont prin care clientul beneficiaza de dobanzi mai mari decat dobanda de la contul curent obisnuit.

IMM pot opta pentru o linie de credit prin care isi pot acoperi necesarul de plati, in lei sau in valuta pentru desfasurarea activitatii curente, pentru o perioada de creditare de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire, iar dobanda aplicata de banca numai la suma utilizata din linia de credit porneste de la 11% pe an pentru RON si 7,5% pe an pentru EUR.
Eurom Bank SA mai ofera IMM pachete de servicii privind creditele pe obiecte, creditele destinate constituirii de stocuri, finantarea productiei de bunuri cu ciclu lung de fabricatie, finantarea unor proiecte de investitii (echipamente, mijloace fixe, amenajari, extinderi etc.) sau credite pentru activitatea de leasing.

Promotional, Eurom Bank SA vine in sprijinul intreprinzatorilor mici si mijlocii prin acordarea de facilitati la utilizarea serviciului Eurom Online-Internet Banking. Mai precis, oferta cuprinde o reducere de comisioane pentru operatiunile desfasurate prin intermediul acestui serviciu, comisione ce sunt cu 15% mai mici decat comisionele pentru operatiuni similare desfasurate la ghiseul bancii.