Fost manager BRD, numit director de dezvoltare si marketing la SocGen

Fostul director general delegat al BRD Sorin Popa a fost numit director de dezvoltare comerciala si marketing in cadrul Banque de Detail Hors France Metropolitaine (BHFM), structura care coordoneaza activitatea filialelor Societe Generale din afara Frantei, se arata intr-un comunicat transmis BVB.

"In calitate de director de dezvoltare comerciala si marketing, el (Sorin Popa - n.r.) devine membru al Comitetului de Directie al BHFM. Ca urmare a acestei numiri, dl. Popa a renuntat la pozitia de director general delegat al BRD-Groupe Societe Generale", se precizeaza in comunicatul transmis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si preluat de Mediafax.

Totodata, Popa ramane membru al Consiliului de Administratie al BRD-Groupe Societe Generale.

Grupul francez Societe Generale a anuntat, in decembrie 2011, ca Popa va fi promovat la Paris, fiind insarcinat cu dezvoltarea comerciala a retelei internationale a Societe Generale.

"Sorin Popa, administratorul si directorul general delegat al BRD-Groupe Societe Generale, va fi promovat, incepand cu 2 ianuarie 2012, la Paris in functia de consilier al directorului bancii comerciale internationale a Societe Generale, fiind insarcinat cu dezvoltarea comerciala a retelei internationale a grupului francez. El va ramane in continuare administrator (membru in Consiliul de Administratie) al BRD-Groupe Societe Generale", se arata in comunicatul grupului.

Functia de administrator si director general delegat este a doua pozitie in banca.

BRD este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor.

Potrivit celor mai recente raportari, un pachet de 60% din titluri este detinut de Societe Generale Paris.

Actiunile BRD au inchis sesiunea de tranzactionare de joi la un pret de 9,15 lei, in stagnare fata de referinta. La aceasta cotatie, capitalizarea bancii este de 6,37 miliarde lei (1,39 miliarde de euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri