Marele castigator al premiului „de 7 ori suma depozitului” oferit in cadrul campaniei „Mobilizeaza-te la castig” este societatea comerciala Dora Medicals SRL din Targu-Mures. Campania a fost organizatade Piraeus Bank Romania in perioada 7 aprilie – 27 mai 2006, cu ocazia aniversarii a 7 ani de activitate pe piata bancara romaneasca.

Pe parcursul celor 7 saptamani de campanie, alti 34 de clienti care au deschis conturi de depozit la sucursalele Piraeus Bank au castigat premii zilnice in valoare de 1000 RON. Toti castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti electronica.

Campania “Mobilizeaza-te la cistig”, adresataatat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice cu domiciliul in Romania, a fost un real succes, ducand la cresterea numarului de depozite deschise la sucursalele Piraeus Bank.

Piraeus Bank Romania are o gamavariata de oferte pentru depozite: „Flexibil – oferaposibilitatea majorarii sumei depozitului prin depuneri ulterioare, sau efectuarii de retrageri lunare din depozit, in limita a 10% din valoarea acestuia, faradiminuarea ratei dobanzii”, „Bani siguri – depozit oferit in douavariante, atat cu capitalizare cat si cu plata lunaraa dobanzii, in functie de preferinte”, „Gold – depozit la termen cu capitalizare, cu dobandasuperioara”, ce se adapteazanevoilor atat clientilor existenti, cat si potentiali.

Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai, Piraeus Bank Romania le oferaa cestora o gama completade produse si servicii bancare, asigurandu-le in acelasi timp consultanta permanenta. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail – persoane fizice si intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si pe segmentul Corporate.Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »