ING Bank a lansat campania de Black Friday cu patru oferte in platforma ING Bazar. Banca ofera prin sistem cash-back 250 de lei pentru un credit de nevoi personale si 100 de lei pentru plasamente in fonduri mutuale. ING anunta reduceri si pentru reincarcarea cartelei de telefon sau pentru incheierea unei asigurari de calatorie.


Black Friday la ING Personal, creditul de consum acordat pe loc

In cazul creditului de nevoi personale ING Personal, banca ofera un cash-back de 250 de lei, pentru un imprumut de minim 10.000 de lei. Oferta este valabila pentru creditele acordate pana la data de 7 decembrie 2015, inclusiv, cu exceptia celor destinate refinantarii si doar daca nu ai deja un ING Personal. Beneficiul il primesti in portofelul electronic pana pe 11 decembrie 2015, inclusiv, si il poti transfera oricand in contul tau curent.

Black Friday la fonduri mutuale

ING are in oferta de Black Friday si un cash-back de 100 de lei pentru plasamentele de minim 4.000 lei facute in fondurile mutuale administrate de NNIP Asset Management. Clientii care rezerva oferta in ING Bazar si fac plasamentul pana la 31 decembrie vor primi 100 de lei in portofelul electronic.

Reducere la reincarcarea cartelei de telefon

ING Bank ofera o reducere de 30% la reincarcarea cartelei de telefon. Oferta se aplica la prima reincarcare efectuata in luna noiembrie 2015 prin Home'Bank sau la ATM, iar valoarea maxima a beneficiului este de 27 lei. Platesti intreaga valoare a sumei reincarcate, iar reducerea o primesti in portofelul electronic pana pe 8 decembrie 2015, inclusiv.

Reducere la asigurarea de calatorie ING Travel Protect

In cazul asigurarii de calatorie ING Travel Protect, banca ofera in platforma Bazar o reducere de 45 de lei la o achizitie de minim 120 de lei. Clientii care rezerva oferta vor primi 45 de lei inapoi in portofelul electronic daca cumpara o asigurare de calatorie in acest an, pana pe 31 decembrie inclusiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri