Pentru ca Romania sa treaca printr-o reforma reala, este necesara, in primul rand, eradicarea coruptiei clasei politice, considera Cristina Oprisor. Ea adauga ca alte schimbari majore pe care tara noastra ar trebui sa le faca pentru o reformare in adevarul sens al cuvantului sunt reevaluarea echitatii sociale si stabilizarea reformei invatamantului.

De asemenea, industria bancara necesita anumite modificari pentru o mai buna functionar, iar o prezenta mai vizibila a Asociatiei Romane a Bancilor in deciziile legislative care reglementeaza piata financiara este o schimbare majora necesara: „Reducerea numarului de jucatori financiari din piata va genera o concurenta mai intensa, iar achizitia sau retinerea clientilor in mod clar nu va mai avea la baza pretul sau produsul, ci calitatea serviciului, accesibilitatea si comoditatea pentru client”, a declarat aceasta.

Wall-Street.ro a lansat proiectul anului: #RomaniaProfesionista. Avand in minte tragedia de la Colectiv, din toamna anului trecut, si schimbarile produse atunci in fiecare dintre noi si in societate, in ansamblu, ne dorim sa fim parte din schimbare. Mai mult, ne dorim sa contribuim, sa conturam acea Romanie profesionista in care sa ne regasim, sa propunem solutii concrete pentru reforma reala de care avem nevoie. Astfel, vom lansa permanent solutii, propuneri si idei ale oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor - specialistii care sustin economia reala.