Noul pachet contine patru componente obligatorii, prima fiind un credit pentru finantarea vacantei in tara sau strainatate. Clientul poate alege intre Creditul Voiaj Extra BCR, care se acorda in lei, numai pe termen mediu, cu dobanda revizuita semestrial, si Voiaj Super BCR, in euro sau dolari, cu dobanda variabila.

Cei care aleg pachetul "Turist BCR" beneficiaza de o dobanda de activa redusa cu 3% fata de oferta standard la creditul Voiaj Extra BCR, respectiv cu 4% mai mica pentru creditul Voiaj Super BCR. Dobanda finala platita de client la creditul Voiaj Extra/Super BCR este de 9,5% la creditele in lei, respectiv 10,5% la creditele in euro si 10,75% la creditele in dolari.

Cea de-a doua componenta, certificatusl de asigurare de viata, este oferit gratuit de banca prin BCR Asigurari de Viata. Pachetul mai contine asigurarea medicala pentru cei care calatoresc in strainatate, emisa tot de BCR Asigurari de Viata. Ultima componenta din pachetul "Turist BCR" este un card de debit, emis gratuit de banca, ce poate fi BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron sau BCR Visa Electron Euro<26.

Turist BCR acopera practic tot ceea ce este necesar pentru o vacanta in tara sau strainatate si totul la un cost accesibil, cu rambursarea creditului esalonata pe cinci ani", a declarat Matei Ion, directorul executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail.

Pachetul "Turist BCR" are si doua componente optionale, respectiv cecurile de calatorie si asigurarea CASCO si/sau Carte Verde, emisa de BCR Asigurari.