Libra Internet Bank, profit net de peste 15 milioane lei in T1, cu 85% in crestere fata de anul trecut

Libra Internet Bank a inregistrat un profit net de 15,5 milioane lei ( 3,45 milioane euro) in primul trimestru din 2016, cu 85% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul net obtinut a fost de 8,3 milioane lei.

Activele nete ale Libra Internet Bank au urcat in primele 3 luni ale anului 2016 la 2,59 miliarde lei, iar soldul creditelor a atins pragul de 1,60 miliarde lei. Sursele atrase au cunoscut si ele o majorare in primele trei luni ale anului, atingand suma de 2,30 miliarde lei, in crestere cu 46% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

“In anul 2016 ne vom axa si pe dezvoltarea unor produse si servicii in mediul online, continuand, totodata, extinderea retelei teritoriale. In viitorul apropiat vom deschide alte doua sucursale noi in tara, in Timisoara si Arad”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are o retea de 44 de sucursale la nivel national si se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agricultura, iar la finele anului 2015 avea o cota de piata de 0.64%, ocupand numarul 21 in clasamentul bancilor romanesti.

Citeste si:
Premieră de la Libra Bank: clienții vor tranzacționa la bursă din...
Libra Internet Bank anunță o...
Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri