Instant Factoring isi ia country manager cu o experienta de peste 20 de ani in industria bancara

Instant Factoring, primul fintech romanesc de micro-factoring online, isi intareste echipa de management numind un nou Country Manager pentru Romania, in persoana Adinei China-Birta, specialist cu peste 20 ani de experienta in industria bancara si in produse de finantare corporativa. Preluarea oficiala a functiei a avut loc incepand cu aceasta saptamana. Cristian Ionescu isi pastreaza pozitia de CEO al grupului de companii Instant Factoring si Presedinte al Consiliului de Administratie al Instant Factoring IFN SA.

Adina China-Birta detine o experienta de peste 20 de ani in industria financiar - bancara. De-a lungul carierei sale a fost implicata in tranzactii de referinta precum proiecte mari de finantare transfrontaliera, sindicalizari, tranzactii structurate de finantare a comertului si proiecte de investitii. Adina China-Birta a condus in ultimii 14 ani diviziile de factoring ale mai multor banci din Romania: Piraeus Bank, Patria Credit, TBI Leasing si Raiffeisen Bank. Adina a fost responsabila pentru dezvoltarea si implementarea tuturor tipurilor de produse de factoring, dezvoltarea operationala, a echipei si a portofoliului de clienti, coordonand inclusiv managementul riscului, reguli de conformitate si implementarea de software specializat, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

„ Rolul Adinei va fi decisiv in atingerea obiectivelor ambitioase de crestere in Romania, lansarea de noi produse de finantare adiacente, dedicate companiilor mici si microintreprinderilor si in dezvoltarea entitatii Instant Factoring din Romania intr-un centru de excelenta operationala ca baza de extindere pentru alte tari”, a declarat Cristian Ionescu, CEO al Grupului Instant Factoring.

„Sunt bucuroasa sa fac parte dintr-o companie fintech ce se adreseaza micilor firme care in mod traditional au acces limitat la finantare, oferind produse financiare si servicii inovatoare, centrate pe nevoile antreprenorilor si utilizand tehnologii de ultima generatie. Este nevoie de o crestere a digitalizarii si automatizarii in toate serviciile financiare pentru dezvoltarea segmentului de companii mici si mijlocii intr-un motor de crestere economica accelerata. Imi doream sa lucrez intr-o organizatie tanara si antreprenoriala si ma bucur sa pot contribui cu experienta si energia mea la dezvoltarea companiei atat in Romania, cat si la nivel international”, a declarat Adina China-Birta, Country Manager al Instant Factoring IFN SA.

Instant Factoring finanteaza facturi cu plata la termen cu valori individuale de pana la 100.000 euro, printr-un proces integral online, cu termen de evaluare si decizie de finantare de 2 ore si transferul sumei finantate in contul clientului in 24 de ore.

Citeste si:
Instant Factoring își deschide filiala în Serbia după o creștere a...
FinTech-ul românesc Instant...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri