Mai sunt doar cateva zile in care poti sa iti inscrii proiectul sau compania in cursa pentru castigarea premiilor ANIS (Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii). Aplicatiile pentru cele 8 premii se pot depune online pana pe 26 ianuarie 2020.

Gala ANIS, lansata in ianuarie 2015, este evenimentul anual prin care Asociatia recunoaste cele mai importante realizari din industria IT ale anului precedent. Competitia se adreseaza tuturor companiilor de software si servicii din Romania, chiar si celor care nu au calitatea de membru ANIS. O companie se poate inscrie la mai multe categorii, prin descarcarea formularului de inscriere disponibil pe pagina evenimentului Gala ANIS 2020 in dreptul fiecarei categorii, completarea si trimiterea acestuia la adresa awards@anis.ro.

„Gala Premiilor ANIS este un prilej bun de a celebra cele mai importante initiative si proiecte derulate de firmele de IT din Romania. In fiecare an primim zeci de aplicatii din partea unora dintre cele mai inovatoare companii, ceea ce intareste si mai mult ideea ca tara noastra are oameni talentati si o industrie tech puternica. Asteptam cu nerabdare proiectele de anul acesta!”, a declarat Teodor Blidarus, Presedintele ANIS.

Categorii de premii si castigatorii editiei precedente

La Gala ANIS 2020 vor fi acordate opt premii:

  • Education Program of the Year, adjudecat la editia precedenta de Google pentru proiectul Atelierul Digital, initiativa care vine in sprijinul programatorilor prin infiintarea de hub-uri IT in parteneriat cu universitati tehnice din tara;
  • CSR Program of the Year a fost desemnata initiativa #cei1024, campanie prin care Zitec a reusit sa adune peste 3.000 de voluntari care au donat mai mult de 1.400 de litri de sange in numai doi ani de la lansare;
  • Premiul Startup of the Year a fost ridicat de Druid, un asistent virtual care utilizeaza algoritmi de Inteligenta Artificiala pentru a ajuta companiile in luarea deciziilor de business.
  • R&D project of the Year, categorie la care castigatorul de anul trecut a fost Fitbit ACE, un produs exclusiv pentru copii, care ii ajuta pe cei mici sa faca mai multa miscare;
  • Software Outsourcing Project of the Year a fost ridicat de Endava pentru proiectul BT Pay, o aplicatie de tip portofel digital prin care clientii Bancii Transilvania pot face plati contactless si transferuri de bani;
  • Software Product of the Year a fost desemnat Analytics, dezvoltat de Adobe Systems Romania, solutie care ajuta companiile sa transforme volume mari de date despre clienti, colectate dintr-o varietate de surse, in actiuni concrete pentru imbunatatirea experientei consumatorilor.
  • Client of the Year a fost Carrefour.ro, portal dezvoltat de Tremend Software care inglobeaza atat pagina corporate, supermarketul online, brandul propriu de haine Tex si lumea-carrefour.ro, pagina de employer branding;
  • Trofeul Company of the Year a fost ridicat de Fitbit, una dintre cele mai mari companii producatoare de dispozitive purtabile, intrata pe piata din Romania in 2017, an in care a deschis si un centru de cercetare si dezvoltare in Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii.

ANIS a fost infiintata in anul 1998 pentru a reprezenta interesele companiilor IT romanesti si sprijina dezvoltarea industriei locale de software si servicii, cresterea atat a companiilor implicate in proiecte de externalizare, cat si a celor care genereaza proprietate intelectuala, prin crearea de produse.

Asociatia are peste 130 de membri, companii cu capital romanesc sau strain, mici sau multinationale, cu sedii in toate marile centre IT din tara, ceea ce asigura asociatiei reprezentativitate la nivel national.

Companiile genereaza in total afaceri de peste 2,5 miliarde de euro si au 38.000 de angajati, generand astfel un numar semnificativ de locuri de munca inalt calificata in economia locala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri