FinTech-ul Beez face primul pas în crearea unei rețele cu acoperire națională pentru producătorii locali prin integrarea companiei ELIT în aplicație.

”Viziunea noastră este să creăm prima rețea cu acoperire națională, în care producătorii locali care pot să asigure livrarea produselor lor in zone limitate geografic, respectiv în orașul unde aceștia produc, să aibă acces la utilizatorii care au nevoie de aceste produse. Un plus al întregului proces de tranzacționare, în conjunctura data, este faptul că plățile, respectiv încasările, se fac în siguranță, cu cardul bancar în aplicația Beez” declară Lucian Cramba COO Beez.

Beez anunță încheierea primului parteneriat cu ELIT, un producător de alimente și preparate din carne, cu distribuție națională, pe care îl listează pe platformă, oferindu-le acces utilizatorilor la alimente necesare zi de zi, livrate la ei acasă, plătind în siguranță, cu cardul direct în aplicație. Pentru a avea acces la această opțiune, utilizatorii intră în platformă, în secțiunea Food Marketplace, aleg produsele listate de partener, le pun în coș și le plătesc direct în aplicație cu cardul bancar, urmând ca partenereul să livreze produsele în 24 de ore de la comandă.

Retail jobs,,Chiar dacă încheierea acestui gen de parteneriate și adăugarea unei verticale cu care nu suntem obișnuiți a fost o mare provocare pentru echipă, care a făcut eforturi maxime și a lucrat aproape 24/7, chiar și în condițiile în care anticipăm ca ne va aduce pierderi economice cel puțin în primă fază, înțelegem ca noi, compania Beez, suntem parte din comunitate, iar promisiunea făcută utilizatorilor noștri este că încercăm să folosim tehnologia și inovația pentru a ne aduce contribuția spre depășirea cu bine a acestei crize” declară Vasile Tamas CEO Beez.

Beez își dorește să înroleze și alți parteneri, oferindu-le posibilitatea să listeze produse alimentare, să îi ajute în preluarea și încasarea comenzilor, ulterior plătindu-le imediat bani încasați direct în contul bancar.

,,Ne dorim să venim și în sprijinul producătorilor locali, digitalizându-le canalele de distribuție și ajutându-i în această perioadă în care mobilitatea populației a scăzut drastic, să ajungă în fața consumatorilor. Simplu și în siguranță” declară Vasile Tamas CEO Beez.

Citeste si:
Fabricat în România: cora vrea pe rafturile sale 100% produse...
Fabricat în România: cora...

Orice utilizator al aplicației de pe raza Bucureștiului și a încă 25 de localitati are posibilitatea să comande produse alimentare pe bază de carne sau vegetariene, să le plătească online, cu cardul în aplicație și să le primească direct acasă, a doua zi. Pe lângă beneficiile de igienă și siguranță, oricine comandă produsele alimentare din aplicația Beez va primi un procent de cashback în contul său din aplicație.

,,Am identificat cele mai mari nevoi, asociate celor mai mari riscuri la care un român se poate expune zilele acestea, doar aprovizionându-se cu necesarul de alimente zilnice. Noi putem rezolva ușor contactul consumatorului cu exteriorul punând la dispoziție aplicația, un partener care se ocupă de producția și livrarea de alimente proaspete, alături de beneficiile unei sume de bani înapoi în contul cumpărătorului.” declară Lucian Cramba COO Beez.

Citeste si:
Comtim și Elit donează 400 de porții de mâncare spitalului Victor...
Comtim și Elit donează 400 de...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri