Prima campanie de donații din aplicația ​Beez​ a atins targetul propus, fiind strânși 10.000 de lei din donațiile de cashback ale utilizatorilor aplicației pentru Fondul de urgență pentru spitale, susținut de Asociația MagiCAMP.

Aplicația Beez oferă posibilitatea utilizatorilor ei să doneze sumele strânse după fiecare comandă intermediată. Practic consumatorii pot descărca aplicația Beez din ​AppStore​ sau ​GooglePlay​, iar după crearea unui cont, vor avea acces la peste 500 de magazine partenere( fashion, it&c, produse de băcănie, travel sau alte cumpărături).

Vasile Tamaș, CEO Beez, este unul dintre speakerii conferinței online Future Banking. Înscrie-te gratuit AICI pentru a afla ultimele noutăți legate de aplicație.

Dacă utilizatorul alege să comande prin intermediul aplicației, de la parteneri, va beneficia ulterior de un procent de cashback care i se va înapoia în contul său Beez. Banii pot fi ulterior retrași sau donați. Începând cu luna decembrie, Beez oferă posibilitatea utilizatorilor să doneze cashback-ul strâns pentru Asociația MagiCAMP, iar din luna martie, specific pentru Fondul de urgență pentru spitale, susținut de Asociație în contextul pandemiei pe care o traversăm.

În cele 2 luni, donațiile de cashback pentru Fondul de urgență au atins suma de 10.000 de lei, de la un număr de 38 de donatori. Dar redirecționarea cashback-ului pentru cauzele susținute de MagiCAMP continuă, iar utilizatorii aplicației pot alege să doneze în continuare din cashback-ul primit, sau direct de pe cardul personal, alegând dintre cauzele deja listate în aplicație.

Vasile Tamaș, CEO Beez, este unul dintre speakerii conferinței online Future Banking. Înscrie-te gratuit AICI pentru a afla ultimele noutăți legate de aplicație.

,,E o bucurie pentru noi să vedem mobilizarea inițială a utilizatorilor Beez, pentru că aleg să contribuie din ceea ce primesc și e o dovadă că există nevoia de a putea folosi și altfel sumele primite, decât să le retragă. Ne dorim să putem strânge, prin donațiile de cashback, o sumă de 50.000 de lei pe care să îi putem dona către proiectele Asociației MagiCAMP, în care comunitatea utilizatorilor crede foarte mult și pe care vrea să le susțină”, declară Lucian Cramba, co-fondator Beez.

Citeste si:
FinTech-ul Beez vrea să aducă producătorii locali în aplicație
FinTech-ul Beez vrea să aducă...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Lucian Cramba, Beez: Cei mai buni utilizatori în aplicație sunt millennials
Setari Cookie-uri