Volksbank Romania acorda de astazi credite in franci elvetieni persoanelor care doresc sa cumpere un autoturism Peugeot, nou sau second hand, in urma unui parteneriat incheiat intre banca si Trust Motors, distribuitorul marcii franceze pe piata romaneasca, au anuntat oficialii bancii.

Imprumutul este distribuit prin intermediul retelei Volksbank si al tuturor dealerilor Peugeot din tara. Perioada maxima de finantare este de sapte ani, iar in cazul creditului pentru autoturisme second hand, la sfarsitul perioadei de creditare vechimea autoturismului nu trebuie sa depaseasca opt ani, mai spun oficialii Volksbank.

Dobanda in cazul unui astfel de imprumut este de 3,95% pe an, iar dobanda anuala efectiva (DAE), calculata la un credit pe sapte ani, este de 6,59% pe an si include comisionul de gestiune de 0,2% platibil lunar si aplicat la soldul creditului. Banca finanteaza prin acest credit 100% din pretul final (DDP - delivered duty paid) al autoturismelor noi si 80% din pretul de achizitie al autoturismelor second hand.

Volksbank Romania detinea active de 4,66 miliarde lei (1,38 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 2,71% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Peugeot 508 Sport va avea 360 de cai putere