Bancpost acorda imprumuturi imobiliare mai mari in conditii de creditare neschimbate

Bancpost a lansat produsul imobiliar GigaCredit prin care ofera clientilor bancii posibilitatea contractarii unei sume mai mari de bani decat puteau lua acestia prin celelalte credite pentru locuinta ale bancii, in aceleasi conditii de creditare, a anuntat banca.

Clientii Bancpost cu venituri nete lunare de 2.000 lei, fara alte datorii, pot obtine un credit de pana la 84.500 franci elvetieni (echivalentul a 51.600 euro) pentru 30 de ani, fata de aproximativ 63.600 franci elvetieni (echivalentul a 38.700 euro), pentru aceeasi perioada, cat puteau sa imprumute pana acum cu aceleasi venituri. Produsul GigaCredit este disponibil in franci elvetieni, euro si lei si se adreseaza celor care vor sa cumpere, construiasca, modernizeze, extinda sau reamenajeze o locuinta. Produsul GigaCredit poate fi folosit si pentru refinantarea unui credit existent.

Pana la 15 iunie, banca nu percepe comision de acordare la acest credit. Dobanda anuala este de 4,85% pentru GigaCreditul in franci elvetieni, la fel ca la imprumuturile pentru locuinta in acceasi moneda. Dobanzile aferente imprumuturilor in euro sau lei sunt, de asemenea, neschimbate, a anuntat Bancpost. Dobanda anuala efectiva (DAE) pentru un imprumut GigaCredit in franci elvetieni contractat pe 25 ani pleaca de la 6,22%.

Bancpost detinea active de 7,7 miliarde lei (2,28 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 4,47% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale. Bancpost este membra a EFG Eurobank Ergasias SA (Eurobank EFG), o organizatie bancara internationala cu peste 1.300 de sucursale si puncte de vanzare si prin canale alternative de distributie. Eurobank EFG este membra a EFG Bank European Financial Group, grup bancar cu sediul la Geneva controlat de familia Latsis.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri