Din această toamnă, clienții noi, persoane fizice, pot accesa un credit de consum 100% online pe platforma digitala Patria de Oriunde. În plus, până la 31.12.2023 pot beneficia de dobândă promoțională începând cu 8.49% pentru acest produs. Conform comparatorului Finzoom.ro, această dobândă este una dintre cele mai avantajoase de pe piața bancară din România.

Oferte depozite bancare

La depozitele constituite pe platforma online până pe 31.10.2023 ai următoarele dobânzi:

  • 4,10% pe 13 luni la depozitele în euro;
  • 7,75% pe 12 luni în lei;
  • 3,85% pe 12 luni în dolari.

Patria Bank a lansat platforma digitală Patria de Oriunde în 2021 și, în primă fază, focusul a fost de a oferi clienților, persoane fizice, înrolarea 100% online și posibilitatea de a accesa produse non-credit oricând și de oriunde s-ar afla. De la lansare, platforma digitală și-a câștigat popularitatea în rândul clienților si este unul dintre canalele preferate de către aceștia pentru a-și deschide depozite în euro si lei, astfel, unul din cinci clienți noi care au deschis un depozit la termen au ales platforma Patria de Oriunde. Pe lângă depozite, clienții au ales și alte servicii și produse financiare din platforma digitală, precum: pachete de conturi curente, carduri și Internet & Mobile Banking.

„Accelerarea strategiei de digitalizare a canalelor de relaționare cu clienții este o prioritate pentru noi și are în centru misiunea de a fi cât mai aproape de clienți oriunde s-ar află aceștia. Pentru noi este o prioritate să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri, persoane fizice și juridice, și să venim în întâmpinarea acestora cu soluții și produse care să îi sprijine eficient în toate alegerile pe care aceștia le fac. Lansarea creditului de consum 100% online este încă un pas în evoluția noastră digitală și rămânem totodată dedicați să oferim cea mai bună experiență clienților prin intermediul tuturor canalelor noastre de interacțiune cu aceștia” a declarat Burak Yildiran, CEO Patria Bank

În plus, în ultimii ani, banca a făcut pași importanți pentru a le oferi clienților o experiență digitală îmbunătățită și ca parte a acestei transformări digitale, anul acesta a fost actualizat și website-ul băncii care oferă: o nouă interfață intuitivă, navigare simplificată și noi caracteristici care să îi ajute pe clienți să găsească rapid informațiile depsre produse și servicii și, de asemenea, prin intemediul blogului Patria Bank, clienții au acces la sfaturi și instrumente utile pentru atingerea obiectivelor financiare.

Începând de acum, prin intermediul platformei digitale Patria de Oriunde, orice persoană fizică cetățean român care nu are deja o relație de colaborare cu Patria Bank este la un click distanță de constituirea unui depozit 100% online Patria de Oriunde. Depozite 100% online pentru persoane fizice de la Patria Bank sau de accesarea unui credit de consum 100% online Patria de Oriunde. Credit 100% online pentru persoane fizice de la Patria Bank

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri