Raiffeisen Digital Bank AG (RDB) a lansat o promoție prin care clienții noi pot primi 50% cashback (până la 200 lei) pentru tranzacțiile online și utilizarea funcționalității „Pay&Rate”. Promoția este limitată la primii 2.000 de clienți care își deschid contul până la 30 noiembrie 2023 și îndeplinesc criteriile de eligibilitate.

Pentru a beneficia de oferta cu 50% cashback, clientul trebuie să deschidă un cont curent pentru prima dată prin aplicația Raiffeisen Digital Bank în perioada 1 octombrie-30 noiembrie 2023 și să utilizeze cardul virtual pentru minimum 3 cumpărături online. Contul este gratuit, iar deschiderea acestuia circa 10 minute. Cardul virtual este disponibil imediat pentru utilizare și poate fi înrolat în portofele digitale. Pentru a primi bonusul maxim de 200 lei, clientul trebuie să facă tranzacții online eligibile de cel puțin 400 lei și să le evalueze utilizând Pay&Rate.

Funcționalitatea Pay&Rate permite clienților Raiffeisen să evalueze experiența lor cu comercianții direct în aplicația RDB. Evaluarea poate fi făcută doar de către clienții RDB, după o tranzacție la comerciantul respectiv. Aceasta este garanția faptului că sistemul este unul de încredere, fiind eliminate evaluările false sau anonime.

„Oferta noastră se situează la intersecția a trei trenduri majore: banking digital, e-commerce și economie colaborativă. Ca bancă digitală, răspundem unei nevoi în creștere de service bancare simple și accesibile 100% online. Apoi, clienții se bucură de avantajele comerțului electronic și cumpără tot mai mult online, iar noi îi sprijinim cu tranzacții sigure prin intermediul cardului nostru virtual. Iar într-o economie digitală și colaborativă în care încrederea este esențială, noi contribuim printr-un sistem de evaluare a comercianților bazat pe o comunitate de utilizatori reali”, spune Sorin Stanciu, Country Manager pentru România la Raiffeisen Digital Bank.

Sursa foto: Raiffeisen

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri