Asitrans a afisat o valoare a primelor brute subscrise de 66,62 milioane lei in primele noua luni din 2007, o crestere cu 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a investitiilor in infrastructura IT si a cresterii numarului de unitati teritoriale

Intre ianuarie-septembrie 2006, compania a inregistrat prime brute subscrise de circa 49 milioane lei.

Despagubirile brute platite de companie au fost de 27 milioane lei, in crestere cu 89% fata de aceeasi perioada din 2006, ca urmare a cresterii calitatii serviciilor prin plata dosarelor de dauna cu o promptitudine mai mare, au explicat reprezentantii Asitrans.

Primele intermediate de brokeri reprezinta 36% din totalul subscrierilor Asitrans, cu mult peste media pietei. Totodata, capitalul social a fost dublat in acest an ajungand la 24,2 milioane lei, iar profitul inregistrat la noua luni s-a ridicat la aproximativ 110.000 lei.

Asitrans detine si o companie de leasing, dupa ce a achizitionat, in august 2006, pachetul majoritar al societatii UNTRR Leasing, care a devenit, in urma tranzactiei, Asitrans Leasing.

Compania romaneasca de asigurari isi schimba denumirea de la 1 ianuarie 2008 in EuroIns Romania, iar divizia sa de leasing, Asitrans Leasing, va deveni Eurolease Auto. Campania de schimbare a imaginii (rebranding) este estimata la 500.000 de euro.

Asitrans a incheiat anul 2006 cu pierderi de 450.000 euro, provocate de investitiile ce au sustinut un ritm de crestere superior celui estimat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Euroins Romania a raportat anul trecut subscrieri in scadere