"Urmarim o strategie de dezvoltare rapida pana la sfarsitul lui 2009, insemnand angajarea unui numar de 150 de consilieri si deschiderea a 20 de sedii in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Brasov si Iasi, cu o investitie de aproximativ 3 milioane euro", a afirmat directorul general al Credit Zone.

In octombrie 2007, Credit Zone si-a deschis primul sediu in Bucuresti si avea patru consilieri, iar in martie 2008 si-a extins activitatea prin deschiderea celui de-al doilea seediu, tot in Bucuresti, ajungand astfel la 20 de consilieri in ambele sedii, relateaza NewsIn.

Brokerul de credite a incheiat parteneriate cu 15 institutii financiar bancare, Alpha Bank, ATEbank, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Bancpost, BCR, BRD, Credit Europe Bank, Domenia Credit, Egnatia, OTP, Piraeus Bank, Raiffeisen, UniCredit, Volksbank, si poarta discutii de parteneriat cu inca cinci institutii, potrivit surselor oficiale ale companiei.

Credit Zone este o companie cu capital majoritar polonez, specializata in serviciile de intermediere bancara directionate pe credite cu ipoteca, din actionariatul careia fac parte Getin Holding Polonia, CE Invest SP Zoo (Polonia) si Cristian Motca.